Termen

Categorie├źn

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Ori├źntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 1176LUANA: Kan een van de vijf channelen?

ELIAS: Ja.

LUANA: Slechts door hun keuze daartoe?

ELIAS: Ja. En door een openheid en een ontspannenheid te hebben, om andere aspecten van hun eigen essentie toe te laten gechanneld te worden - of door open te staan en een ontspannen staat toe te laten voor een energie-uitwisseling, maar, het blijft een keuze. Een energie-uitwisseling is anders, omdat dit de willendheid vereist en de overeenstemming [het ermee eens zijn] van een andere essentie.

LUANA: Oke. En hoe krijg je die andere essentie zover om het ermee eens te zijn? (Pauze)

ELIAS: Wanneer jij, of wie dan ook, een openheid en een willendheid uitdrukt, om een energie-uitwisseling aan te gaan, dan projecteer je een energie naar buiten toe. In die projectie van energie naar buiten toe bij wijze van spreken, genereert het figuratief gesproken een soort van een baken in het bewustzijn, en een essentie die ervoor kiest om een energie-uitwisseling aan te gaan met een individu in jullie fysieke dimensie, zou aangetrokken kunnen worden door dat baken.

Nu; het zal [zelf] kiezen of het die actie aan zal gaan of niet, en het zal evalueren of er een - wat jij zou noemen - compatibiliteit aanwezig is tussen het fysieke individu, en de beweging of de agenda, om zo te zeggen, van de essentie die de uitwisseling aangaat.