Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 1056Een impressie is een communicatie aan jezelf. En het is niet zo dat het aanvankelijk ook gelijk maar rationeel of logisch zal lijken te zijn, en het kan in jouw rationele gedachteproces ook over lijken te komen als een uitdrukking van imaginatie. Maar wat je niet herkent in je overtuigingen over imaginatie, is dat imaginatie ook een communicatie is, en dat het weldegelijk écht is. Wat jij je verbeeldt in een of andere expressie van bewustzijn, is.

Wanneer je jezelf informatie aanbiedt en je genereert een impressie, welke zich kan vertalen naar een gevoel of een beeld of een gedachte, en je staat jezelf toe om familiair te raken met die innerlijke taal en je vertrouwt ook op die innerlijke taal, zo bizar alsdat het je ook maar over kan lijken te komen – dan zul je jezelf informatie aanbieden.