Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 1695De manier waarop je je intentie kunt uitvinden, is om al je ervaringen vanaf het begin van je focus te gaan onderzoeken, niet alleen die van nu, maar alle ervaringen doorheen je gehele focus. En terwijl je de richtingen en je keuzes en je ervaringen van je hele focus onderzoekt, zou je het thema kunnen ontdekken, die daarin wordt uitgedrukt.

Het thema hoeft niet noodzakelijkerwijze een distincte richting te hebben, maar is datgene wat motiverende is van je meer specifieke richtingen. En daarom zullen alle richtingen die je hebt opgenomen in het geheel van je focus op de een of andere wijze betrekking hebben op dat algemene thema.

Het is belangrijk dat individuen zélf hun intentie ontdekken, omdat dit een actie is die je belangrijke informatie aanbiedt over jezelf, en het is behulpzaam voor je om meer familiair te geraken met jezelf en je motiveringen en wat je verlangen is in deze bepaalde focus, wat je verkenning is in dit focus. Wat ook veel van je motivaties in verschillende situaties verklaart, en wat je naar jezelf toe aantrekt en waarom je dat naar jezelf toe aantrekt, want het is gekoppeld aan je intentie.