Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 92Voortaan, vanaf nu, zal ik naar je wakende staat van bewustzijn refereren als; objectieve bewustzijn of zelf.

Alle andere staten van bewustzijn, zoals je droomstaat, je staat in uit-het-lichaam ervaringen, en alle andere staten van bewustzijn, zoals jullie dat zien, inklusief je zienswijze over het “onderbewuste”, zullen naar gerefereerd worden als: subjectief bewustzijn of zelf.

Deze termen zijn efficiënter en meer te bevatten voor jullie begrip, want alles in je bewuste staat in je wakende element [staat], heeft te maken met informatie die naar buiten wordt geprojecteerd en die ontvangen wordt van “buiten”. Alle andere informatie komt vanuit het binnen en wordt van binnen verwerkt.
Sessie 1252Het verschil tussen subjectief en objectief is dat het subjectieve zeer precies en letterlijk is, en het objectieve abstract is. En daarom zal die ene actie die je subjectief opneemt, die ene richting, die ene beweging die je subjectief aan het creëren bent, opgenomen worden op duizenden verschillende objectieve manieren, omdat het objectieve gewaarzijn abstract is.

Het is zeer het tegengestelde van wat jij het denkt te zijn. Jij associeert je subjectieve gewaarzijn met de droomstaat. Je droomstaat is zeer objectief. Als je imaginairiteiten genereert in associatie met de fysieke realiteit, dan is het objectief.