Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 278Zal ik je het geheim van de fysieke focus vertellen, het geheim van acceptatie van een geloofsysteem, de zin van het leven? Jij zult de eerste zijn om hiervan te horen! Ik zal het je persoonlijk aanbieden, en jij mag het de menigte gaan vertellen!

Het geheim is … het doet er niet toe!
Sessie 350In deze, in de fysieke focus, zul je niet helemaal het gewicht dat deze verklaring draagt kunnen begrijpen, maar dit is een zeer krachtige verklaring!

Jullie drukken een luchtigheid uit, wanneer jullie de uitdrukking naar elkaar toe gebruiken van, “Het doet er niet toe, het doet er niet toe.” Ik zeg jullie dat dit een zeer krachtig gereedschap is, want in werkelijkheid, doet het er niet toe! En DIT zal jullie meest vrijmakende en meest bevrijdende stuk gereedschap zijn.

(Intens gesproken) Wanneer je jezelf de acceptatie van zelf en de acceptatie van andermans expressies toelaat, ongeacht van hun richting, zul je waarlijk “het doet er niet toe” kunnen ervaren.