Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 102JULIE: Mag ik nog snel een vraagje stellen? Wat is het verschil tussen het gealigneerd zijn met de verschillende essenties? Kun je dat uitleggen? Ik begrijp het niet echt.

ELIAS: Je hebt ervoor gekozen – in dit fysieke focus – om een “deel te zijn” van een essentiefamilie, om jezelf samen te groepen met een bepaalde essentiefamilie. Maar ook ben je behoudend – in dit focus – van aligneringen, characteristieken, en aanleuningen, naar andere essentie families toe. Je bent, in je focus, betrokken bij of gealigneerd met twee essentiefamilies; dit betekent dat je er met twee tegelijkertijd gegroepeerd bent. En daardoor, ben je opnemend van de acties en de focus van beiden. Je bent ook behoudend van de characteristieken van andere essentiefamilies. Je bent behoudend van elementen van al deze essentie families. De bepaalde essentiefamilies waar je in het bijzonder mee gealigneerd bent; daar “verhoud je” jezelf mee als een “familie lid”. Dus je behoort, tegelijkertijd, tot twee essentiefamilies. Voor wat betreft dit focus, wens je niet voor het singuliere te kiezen; je wenst de ervaring te ondergaan van de alignering of lidmaatschap van beide essentiefamilies, je wenst ze gelijkelijk evenzoveel te ervaren.