Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 559Preferenties [voorkeuren] zijn elementen die je opneemt in samenhang met je persoonlijkheid. In deze, is persoonlijkheid niet alleen maar je uiterlijke expressie van hoe je jezelf projecteert in de interactie met andere individuen. Persoonlijkheid is een expressie van zelf, die bevattend is van vele vele vele aspecten, en er zijn vele kwaliteiten van persoonlijkheid.

Een van de categorieën, bij wijze van spreken, van persoonlijkheid is het element van preferentie [voorkeur]. Preferentie laat zich blijken in vele soorten van expressies – van elementen van je realiteit die in jou beoordeling zeer klein zijn, tot elementen van je realiteit die je beoordeelt zeer groot te zijn. Het doet er niet toe. Je hebt voorkeuren met betrekking tot relaties, voor lichaamsvormen, voor kleuren, voor geluiden, voor smaak, voor geuren, voor temperaturen, voor het weer … op alle gebieden van je realiteit en je focus, neem je preferenties op.