Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 486Fragmentatie is een voortdurende gebeurende actie, die gebeurt in essentie. Dit is een natuurlijke actie waarin één of meer essenties kunnen participeren. Wat er in deze actie plaatsvindt, wat er gebeurd, is dat een element van enige essentie – of een element van vele essenties tesamen – de keuze kunnen maken, middels het verlangen daartoe, om een nieuwe essentie te worden.

Zoals ik al verklaarde, is dit een voortdurend doorcontinuerend proces, om zo te zeggen. Op dezelfde manier als dat je cellen zich delen in het fysieke focus, zijn essenties continue aan het fragmenteren.

Nu; bij tijden, zouden twee of meer essenties zich kunnen vermengen met elkaar, [samengaan], en in die vermenging, kan er een gecombineerde kwaliteit gecreërd worden, een kwaliteit van die essenties die ervoor kiezen, middels hun verlangen daartoe, om een eigen individuele essentie te zijn [te worden]. En binnen de gemaakte overeenstemming daartoe, is er – wat zo wordt gecreërd te zijn – een fragmentatie proces, om zo te zeggen.

Nu; ik praat nu met jullie binnen de context van jullie lineaire termen, want in het bewustzijn, is dit een spontane en onmiddellijk gebeurende actie. Er is geen daadwerkelijk proces, dat plaatsvindt. Maar binnen de termen van jullie lineaire tijds-framewerk en jullie begrip ervan, verlengen jullie iedere actie.

Je vertraagt alle acties die gebeuren in het bewustzijn. Je creërt een tijd framewerk die in conjunctie is met elke actie die je kiest te creëren, en daarbinnen, creër je een proces. De uitleg over fragmentatie op zichzelf creërt al een proces.

De actie van fragmentatie is instantaan. De definitie van of uitleg over fragmentatie creërt de beweging van ‘n proces.

Terwijl meerdere essenties samenmengen en elkaar overlappende zijn in het bewustzijn, zal de combinatie van die essenties – wat hetgene is wat aan het gebeuren is in deze situatie – nieuwe kwaliteiten creëren. Omdat het de combinering is van de verschillende kwaliteiten van de verschillende essenties; verschillende attributen die worden uitgedrukt, die niet noodzakelijkerwijze latent zijn.