Termen

Categorieën

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Oriëntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 01) Een term die gebruikt wordt voor de omschrijving van een gevoel of impressie of familiariteit met een plaats of locatie, die de persoon voor de eerste keer ziet. Soms geassocieerd met de term: Déjà Vu.

2) Het resultaat van een stimulus die wordt “herinnerd”, of die het huidige focus binnenkomt vanuit een ander leven of focus. De herinnering wordt binnengedragen in het subjectieve bewustzijn, die zich manifesteert met een objectieve voorkeur voor schijnbaar triviale fobieen of emotionele stimuli. Voorbeelden hiervan zijn: De angst voor water; De geur van grond of brandende turf; De aantrekkingskracht voor een bepaalde historische gebeurtenis of persoon; De voorkeur of afkeer voor een bepaald voedsel. Voorbeelden van door-bloedingen zijn eindeloos.