Termen

Categorie├źn

Elias-TermRedefinedRedefined (not used)Advanced

Termen

Aanwezigheid [je aanwezigheid van jezelf] (Presence)Acceptatie (Acceptance)Alignering (Alignment)Aspect (Aspect)Bewustzijn (Consciousness)
Communicatie (Communication)Counterparts (Counterparts)Door-Bloeding (Bleed-Through)Droom Wandelaars/(Dream Walkers)Dupliciteit/Dubbelzinnigheid (Duplicity)
Energie-Uitwisseling (Energy-Exchange)Essentie (Essence)Focus (Focus)Fragmentatie (Fragmentation)Geloof/Geloven dat/Overtuigingen (Belief)
Golven in Bewustzijn (Waves in consciousness)Herinnering/Geheugen (Remembrance)Het doet er niet toe (It matters not)Impressie (Impression)Intentie (Intent)
JCJR (YCYR)Ori├źntatie (Orientation)Perceptie (Perception)Preferentie (Preference)Regio[nale] Gebieden (Regional Areas)
Subjectief/Objectief (Subjective/Objective)Transitie [Overgang] (Transition)Verbeeldingen/beelden (Imagery)Verschuiving (Shift)


Sessie 1799Aanwezigheid is een objectief gewaar zijn van jou, dat je bestaat. Aanwezigheid is je gewaar zijn dat je een wezen bent en dat je bestaat in dit moment. Het is een gewaar zijn van het geheel van jouw in het nu.

Aanwezigheid betekent niet noodzakelijk luisteren naar je communicaties. Aanwezigheid betekent niet noodzakelijk gewaarzijn van je omgeving. Aanwezig zijn betekent niet noodzakelijk gewaarzijn van wat je aan het doen bent. Gewaarzijn betekent zelfs niet eens het gewaar zijn van welke soort van energie je aan het projecteren bent.

(Zeer duidelijk en langzaam sprekend) Aanwezigheid is gewaar zijn dat je daadwerkelijk bestaat en dat je dat bestaan van jezelf aan het ervaren bent. Dit is een zeer significant onderwerp. Het is een onderwerp dat zeer onfamiliair is voor de meeste individuen gedurende hun realiteit. Maar, in het verschuiven en in de beweging die plaatsvindt ten tijde van dit tijds-framewerk, en het gemak waarmee tegenstellingen worden uitgedrukt, is het belangrijk om gewaar te zijn van je eigen aanwezigheid.